Abu Farhat Photoblog

Improvise

Posted in Abu Farhat Life by abufarhat on March 1, 2010

Sometimes, routines kena undergo perubahan, supaya dapat fit in dengan perubahan perubahan yang lain, yang jadi dalam hidup.

Sebab tu kita ada solat musafir, solat waktu sakit, supaya aktiviti khusus untuk Allah tak tertinggal, despite betapa pun kesibukan yang ada, dan pendeknya solat qasar bukan bererti kurang makna, duduknya sujud ketika uzur bukan juga petanda alpa.

Ini yang saya cuba nak buat terhadap blog yang dah mula bersawang ni. Mungkin update tak terlalu panjang, malah mungkin tanpa ilustrasi kerana dapat dihitung dengan jari berapa kali saya dapat menghadap komputer peribadi. Agak sibuk untuk itu.

Yang ada adalah waktu yang sedikit bersama encik henpon. Yang mudah mudahan tak mengurangi manfaat.

Selamat bersua kembali

Abu Farhat
Wad 8 Hospital Tuanku Ampuan Najihah.
15 Rabiul ‘ula 1431 H

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: